Valeryd V6 - električno kolo z različnimi pametnimi funkcijami

Predstavljamo Valeryd V6. Električno kolo z elegantnim, edinstvenim dizajnom. Elektromotor se zažene, ko začnete vrteti pedalo in lahko na eni polnilni točkidosežete 65 km.

Kolo je preprosto vzeti s seboj, ker je zložljiv in lahek. Zlasti inteligentno transportno kolo vam omogoča enostavno nošenje.

Električno kolo je poceni prevozno sredstvo v primerjavi z mopedom, avtomobilom ali motorjem - hkrati pa je dobro za okolje in vaše zdravje. Valeryd električno kolo V6 je kot nalašč za tiste, ki želijo s seboj vzeti kolo, kamorkoli gredo, vendar ne želijo biti preobremenjeni, ko pridejo tja. S pomočjo motorja lahko kolesarite proti vetru in navzgor po strmih hribih, brez nepotrebnega napora.


 

Domet 65 km

- Valeryd V6 Electric ima dolgo razdaljo, ki ga lahko z enim polnjenjem kolesarite do 65 km

Teža 17 kg

- Okvir je izdelan iz magnezija in ga je zato enostavno vzeti s seboj

 

LCD zaslon za popoln nadzor

 

 

 

 

Ko ne morete kolesariti

 

Elektično kolo V6 je zložljivo in prenosno. To pomeni, da ga  lahko odnesete s seboj kamorkoli, npr. Na vlak, ko ste na poti na delo ali v prtljažnik avtomobila. Kolo je tudi izjemno lahek in tehta le 17 kg: okvir je izdelan iz lahke kovine, magnezija. Majhna teža kolesa, omogoči lažji transport, če ga ne moremo kolesariti.

Do 25km/h in približmo 40-65km na polmjene

Kolo ima edinstven in eleganten dizajn, ki daje prijetno vzdušje s sodobnim motorjem 250  W in Li-Ion baterijo, ki traja do 65 km na poljenje. Za polnjenje baterije potrebujete približno 3 ure in prenese izredno veliko število polnjenj, preden se zmogljivost spusti. Baterijo lahko hitro in preprosto zamenjate, ko morate voziti še dlje - vse, kar potrebujete, je, da nosite s seboj dodatno baterijo (na voljo, kot dodatna oprema) .
Prikaz praktičnih informacij na LCD zaslonu


Opremljen je s praktičnim LCD zaslonom, ki prikazuje hitrost in količino baterije. Z lahkoto lahko spremenite, koliko pomoči potrebujete od motorja, s prestavljanjem med tremi različnimi prestavami, ki vam omogočajo hitrost do 25 km/h.

Švedska uspešnost


Valeryd e-kolo sestavljajo skrbno izbrani, visoko kakovostni deli, na katere se lahko vedno zanesete. Zato nudimo tudi triletno garancijo na e-kolo in je seveda certificiran za CoC. Vaše zavarovanje odgovornosti pokriva veliko škodo kot običajno kolo.


Z Valeryd V6 e-kolesom se počutite varno!Kontakt